6666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK! That was The Bandit's contribution. Creepy!
This is really delicious and bright. You better like sour and you better like lemons. Do you dare???
3 Lemon Spinach or Sorrel leaves with stems
3 red beet green leaves with stems
About 15 small pesticide-free grapes WITH STEMS! (The grape stems, like other foods, have nutrients in them. A powerful blender will get rid of the woodsy texture. Grapes are on also the 'dirty-dozen' list for pesticides since they have no peel and are vulnerable, so use organic.)
1/2 lemon, peel cut off
1 cup water or lemon water
1 tsp maca powder
1 tsp chia seeds
Pulverize and liquify in a high speed blender. MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!
Sour, tangy, antioxidant, cleansing deliciousness.
Love,
Smobergirl
Day 524
No comments:
Post a Comment